Літні театральні ротації

На період театрального міжсезоння зазвичай припадають основні переходи творчого складу до інших театрів, або закріплення на посадах.

Основний пул новин – зі Львова. Олег Стефан, актор львівського Театру ім. Леся Курбаса з нового сезону в складі Театру драми і комедії в Києві.

З нового 2020-го в складі театру «Золоті ворота» кураторкою театральної програми буде Олена Апчел, яка останні кілька років працювала головною режисеркою у львівському Театрі Лесі.

А Перший академічний український театр для дітей та юнацтва за результатами конкурсу отримав директора – художнього керівника в особі Юрія Мисака.

І до інших міст України.
Головний диригент Одеського національного академічного театру опери та балетуВячеслав Чернухо-Воліч, який до того працював головним запрошеним диригентом театру опери та балету міста Мерсін (Туреччина), диригентом, а згодом і головним диригентом Національного академічного Большого театру опери та балету Республіки Білорусь.

В Малому драматичному театрі – новий медіа-менеджер – Маруся Лиманська, яка крім ТЮГу на Липках тепер співпрацює і з МДТ.

та новий головний адміністратор – Ірина Шаповалова, яка до того працювала у театрі «Тисячоліття».