Старт 2019/20 П’ятірка серпневих відкриттів: Харків, Суми, Київ, Львів

Дозастрибує у вагон відкриттів 16 серпня харківський театр «Може бути», який свій XV сезон розпочав виставою «Станція безкінечна».

І відчалили у театральне плавання 17 серпня одразу четверо театрів України!

95-й сезон Київського ТЮГу на Липках розпочався з костюмованого івенту та показом на малій сцені вистави «Лялька, що змінила світ» (реж. Костянтин Удовенко). Вечірня вистава – «Бережіть Флорес» за мотивами п’єси «Дивна пара» Ніла Саймона (реж. Максим Михайліченко).

92-й сезон Київського державного академічного театру ляльок – дуплет – на великій сцені – пригоди «Маленької Баби-Яги» (реж. Євген Огородній, Ігор Федірко), на малій – вистава бебі-театру «Крап-Ля» (реж. Марина Богомаз). В подібному дуплетному форматі театр працює весь серпень.

87-й сезон Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.  Щепкіна розпочався «Інцидентом» на відкритті – виставою за Л. Лунарі у постановці Ганни Кобець.

32-й сезон Львівського театру ім. Леся Курбаса прийшовся на японську драматургію – вистава «Маркіза де Сад» за п’єсою Юкіо Місіми у постановці Андрія Приходька.

Далі буде!